NO.
PHIP ANNOUNCEMENT
1 MASALAH BERKAITAN LOG REPORT
Mohon pelajar tidak menggunakan simbol apostrophe dalam log report anda. Ini kerana ianya akan mengakibatkan log report anda tidak boleh rekod. Pihak GOAL ITQAN USIM sedang dalam usaha mengatasi masalah ini. Terima kasih.
2 PEMBUKAAN SISTEM e-LI (SEM II 2018/2019) A182
Bagi pelajar yang akan menjalani latihan bagi Semester II 2018/2019 A182, permohonan penempatan menjalani latihan industri akan dibuka pada 8 Oktober 2018. Terima kasih.
3 TAKLIMAT LATIHAN INDUSTRI PELAJAR UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA (USIM)
YBrs. Dr./Tuan/Puan,

TAKLIMAT LATIHAN INDUSTRI PELAJAR UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA (USIM)

Dengan hormatnya saya merujuk perkara di atas.

2. Dimaklumkan bahawa Taklimat Latihan Industri Pelajar USIM akan diadakan pada tarikh dan butiran seperti berikut:

Tarikh : 31 Oktober 2018 (Rabu)
Masa : 2.30 petang hingga 5.00 petang
Tempat : Dewan Tuanku Canselor, USIM

3. Sehubungan itu, pihak Pusat Libatsama Masyarakat dan Jaringan Industri (PLMJI) dengan segala hormatnya menjemput YBrs. Dr./Tuan/Puan untuk menghadiri taklimat tersebut.

4. Kehadiran pelajar-pelajar yang akan menjalani latihan industri pada Semester II Sesi Akademik 2018/2019 (A182) juga adalah diwajibkan. Sehubungan itu, YBrs. Dr./Tuan/Puan hendaklan menghebahkan dan memberi makluman awal kepada pelajar-pelajar yang berkaitan serta memastikan kehadiran mereka ke taklimat ini. Pihak fakulti juga diminta untuk menyediakan jamuan petang kepada staf dan pelajar masing-masing yang terlibat.

5. Segala kerjasama dan perhatian yang diberikan berhubung perkara tersebut amatlah dihargai dan diucapkan terima kasih.

Sekian, wassalam.

Saya yang menjalankan amanah,(PROF. MADYA DR. AWANGKU ABDUL RAHMAN HJ. AWANGKU YUSSUF)
Pengarah
Pusat Libatsama Masyarakat dan Jaringan Industri