NO.
PHIP ANNOUNCEMENT
1 SENARAI SYARIKAT YANG INGIN MENDAPATKAN PELAJAR LATIHAN INDUSTRI
Anda masih belum mendapat mana-mana tempat latihan industri / praktikum? Berikut adalah syarikat yang berminat untuk mengambil pelajar menjalani latihan industri / praktikum di syarikat mereka. Sila hubungi pegawai di syarikat tersebut terlebih dahulu untuk semakan kekosongan. Terima kasih.

Klik disini
2 Penutupan Sistem e-LI 30/10/2017 sehingga 5/11/2017
Kepada semua pelajar tahun akhir, Dimaklumkan bahawa sistem e-LI akan ditutup pada 30/10/2017 jam 11.59 malam sehingga 5/10/2017 jam 11.59 malam bagi membolehkan pihak PIJIM untuk mencetak segala surat permohonan dan serahan secara pos kepada pihak industri. Diharap pelajar dapat menyempurnakan tiga (3) permohonan didalam sistem e-LI sebelum tarikh tersebut. Bagi permohonan pusingan kedua (2) di dalam sistem e-LI pihak PIJIM akan maklumkan dari masa ke masa. Harap maklum, Terima kasih.
3 PEMBUKAAN SISTEM e-LI
Kepada semua pelajar, Dimaklumkan bahawa sistem e-LI telah dibuka dari awal semester SEM 1 2017/2018 bagi membolehkan pelajar tahun akhir yang berkenaan memohon kepada pihak industri. Beberapa siri taklimat sedang dirangka bagi setiap fakulti agar pemahaman yang jelas dapat diberikan. Bagi sebarang permasalahan boleh hubungi PIJIM atau hadir ke pejabat PIJIM di Aras 3, Bangunan Canselori. Kesemua warga PIJIM komited untuk membantu anda semua. Harap maklum, Terima kasih.