NO.
PHIP ANNOUNCEMENT
1 SENARAI SYARIKAT YANG INGIN MENDAPATKAN PELAJAR LATIHAN INDUSTRI
Anda masih belum mendapat mana-mana tempat latihan industri / praktikum? Berikut adalah syarikat yang berminat untuk mengambil pelajar menjalani latihan industri / praktikum di syarikat mereka. Sila hubungi pegawai di syarikat tersebut terlebih dahulu untuk semakan kekosongan. Terima kasih.

Klik disini
2 PELANJUTAN TEMPOH PERMOHONAN LI BAGI SESI SEM II 2014/2015
TEMPOH PERMOHONAN LI BAGI PROGRAM SENIBINA DAN SYARIAH & UNDANG UNDANG TELAH DILANJUTKAN SEHINGGA 15 APRIL 2015. SEBARANG PERMOHONAN PELANJUTAN SELEPAS TEMPOH INI TIDAK AKAN DILAYAN. POHON KERJASAMA PELAJAR UNTUK MEMOHON MENGIKUT TEMPOH MASA YANG DIBERIKAN. HARAP MAKLUM. TERIMA KASIH.
3 PEMBUKAAN SISTEM e-li BAGI PELAJAR TANGGUH PENGAJIAN
Dimaklumkan sistem e-li telah dibuka kepada pelajar yang menangguhkan pengajian pada sem II 2014/2015. Tempoh permohonan didalam sistem : 08/07/2015- 26/07/2015 Tempoh bermula Latihan Industri: SEM 1 2015/2016 Pohon hubungi PHIP bagi maklumat lanjut
4 PEMBUKAAN PERMOHONAN DIDALAM SISTEM E-LI
SISTEM TELAH DIBUKA UNTUK PERMOHONAN OLEH PELAJAR. POHON UPDATE STATUS PERMOHONAN KALI PERTAMA BAGI MEMBOLEHKAN PERMOHONAN SELANJUTNYA DAPAT DILAKUKAN. POHON HUBUNGI PIJIM JIKA TERDAPAT SEBARANG PERMASALAHAN.